A válogatott szünetet követően folytatódik az erőltetett menet a Haladás VSE számára, amely az NB I-es bajnoki rájátszás mellett Magyar Kupa küzdelmeiben is érintett még. Szerda este pedig utóbbiban kellene megugrani azt a bizonyos lécet. A Magyar Kupa 4. fordulóinak visszavágóit ezen a napon rendezik és derül ki a négyes döntő főszereplőinek kiléte.

A szombathelyiek dolga viszont nem lesz egyszerű. Az Aramis ugyanis a bajnokság alapszakasza mellett is megtréfálta már a vasi együttest, ezt követően pedig a kupaküzdelem első felvonásában is megizzasztotta Juanra Calvoék dolgát. Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban megrendezett összecsapáson nagyon jól játszottak a csapatok.

Bár Luiggi Longo találatával már a 3. percben megszerezte a vezetést a vasi együttes, de még az első félidőben egyenlített a budaörsi alakulat. Mivel újabb gól már nem született, így 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapása. Szerda este viszont már a továbbjutás lesz a tét és mivel a szombathelyiek célja a bajnoki cím megvédése mellett a kupaelsőség elhódítása, így csak a győzelem az elfogadható eredmény számukra.

Aramis SE – Haladás VSE
2022. április 19. – 19:50
Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!