Szerda este a Magyar Kupa negyedik fordulójának visszavágóit rendezték a még versenyben lévő együttesek számára. A mezőnyben ott volt a Haladás VSE, amely korábban már többször is elhódította a serleget. Ezúttal az Aramis ellen kellett bebiztosítani helyüket a legjobb négy között.

Nem ígérkezett könnyűnek az összecsapás hiszem Szombathelyen csak 1-1-es döntetlenre végeztek a csapatok. Nem ígért sok jót a Budaörsön megrendezett találkozó sem. Gyorsan kétgólos előnyre tettek szert a hazai futsalosok, de Sipos és a remek formában lévő Dróth révén hamar egyenlíteni tudott a vasi alakulat.

Hatalmas csata zajlott a pályán, egyik fél sem ismert elveszett labdát. Ennek eredményeként ismét budaörsi együttes került lépéselőnybe, de postafordultával azonnal jött a válasz. Ráadásul a legjobbkor még az első félidő vége előtt sikerült a vezetést is megszereznie a Haladásnak.

A második játékrészben már jobban kontrollálta a találkozót a bajnokságot is toronymagasan vezető szombathelyiek. Határozott védekezésből veszélyes kontra támadásokat vezettek és újabb gólokkal sikerült megnyugtató előnyre szert tenni. A hajrában aztán mindent egy lapra feltéve kitámadott az Aramis.

Bár a szépítés összejött a Budaörs együttesének, de Luiggi Longo révén beviszik bebiztosította győzelmét a Haladás. Ezzel pedig eldőlt az is, hogy ott lesz a szombathelyi csapat a Magyar Kupa Final Four hétvégén, amelyet májusban rendeznek.

Aramis – Haladás VSE 5-8 (3-4)

Haladás: Alasztics – Kovács M., Hajmási, Dróth, Vas.

Csere: Gyimesi, Homlok – Szalmás, Luiggi Longo, Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Papp, Gerencsér, Henrique Diniz.

Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerző: Büki, Hosszú, Bognár, Sámson, Bélavári illetve Dróth 3, Sipos 2, Vas, Luiggi Longo, Vattamány (öngól)

Kiállítva: Kovács M. (Haladás)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!