Hatalmas pároscsatát hozott az Aramis SE ellen a Haladás számára a Magyar Kupa negyedik köre, amelynek győztese a Final Four résztvevője lesz. A szombathelyiek kiváló játékot nyújtva jutottak tovább és várhatják a sorsolást. Pihenésre azonban nincs sok idejük, hiszen hétfő este újabb feladat vár Juanra Calvo tanítványaira, akik az NB I-ben bizonyíthatnak.

Az alapszakaszt megnyerő vasi zöld-fehérek szárnyalnak a rájátszás során is és címvédőhöz illő játékkal, eredményességgel kápráztatják el a szurkolókat. Ennek eredményeként a lejátszott öt playoff-találkozót megnyerték és az ötödik helyen álló Újpest ellen sem szeretnék kevesebbel beérni, mint a győzelem. A derbi némileg mégis más hangulatban fog telni.

A szombathelyiek ugyanis a legutóbbi játéknapon már bebiztosították helyüket a bajnoki fináléban, ami hatalmas teljesítmény. Főleg úgy, hogy még három forduló hátravan a rájátszásból. Az Újpest elleni összecsapásnak is a vasi klub az esélyese, ugyanakkor a fiatalok ezen a derbin szintén bizonyíthatják, hogy érdemes lesz velük számolni hosszabb távon is.

Ráadásul a lila-fehér futsalosok nincsenek túl jó formában, hiszen legutóbbi két meccsüket elveszítették, míg az eddigi playoff mutatójuk sem túl kiemelkedő. Az öt lejátszott meccsük során négy pontot szereztek. Ugyanakkor még odaérhetnek a bronzéremért zajló helyek egyikére, így mindent meg fognak tenni hazai környezetben, hogy megnehezítsék a Haladás dolgát.

Újpest FC-220VOLT – Haladás VSE
2022. április 25. – 18:40
Budapest – UTE Labdarúgó Akadémia

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!