A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. játéknapján sima győzelmeket arattak az éllovasok, ám meglepetésekből sem volt hiány.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem sikerült komoly erőpróba elé állítani az éllovasokat a hétvégén: a Sárvár öt gólos győzelmet aratott Lukácsházán, míg a Király SE a Vasvárt ütötte ki.

Rangadókból sem volt hiány, a dobogó harmadik helyén álló Celldömölk a közvetlenül őket üldöző Véphez látogatott, és megérdemelt győzelmet aratott, bebiztosítva ezzel pozícióját a tabellán.

Ismét pontot szerzett hazai pályán a Répcelak csapata, ezúttal a Haladás-Zanat gárdája nem bírt betalálni ellenük. A találkozón főleg meddő vendég mezőnyfölény alakult ki, a hazaiak mélyen a saját térfelükön védekeztek, a szombathelyieknek túl sok lehetőségük így nem is akadt a gólszerzésre, így a mérkőzés 0:0-ás döntetlennel zárult.

A játéknap másik döntetlenjét a Kőszeg és a Körmend összecsapása hozta, amely a körmendiek idei formáját ismerve nem meglepő módon 1:1-re végződött.

Igazi 6 pontos találkozót rendeztek Jánosházán, a helyi csapat a Szentgotthárd alakulatát fogadta, ám végül sok örömük nem volt a vendégek látogatásában, mert a gotthárdiak 3 rúgott góljukkal a 3 pontot is elvitték Jánosházáról.

Hosszú idő után győzött a forduló előtt sereghajtó Egyházasrádóc csapata, ezzel pedig el is léptek az utolsó pozícióból. A rádóciak kisebb meglepetésre a Vépet legyőző, majd a Celldömölköt is megszorongató Bük együttesét múlták felül.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!