A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság mindkét régiójában rendeztek izgalmas összecsapásokat a hétvégén: az északi régióban 10 gólos győzelem is akadt.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadónak indult, óriási kiütés lett belőle: az Uraiújfalu rendesen elpáholta a Kemenesalját. A Pecöl a Gérce csapatát verte, míg a Bozsok 6 gólos sikerével zárkózott a hibázó éllovasokhoz. 2:2-es eredményből három is született az északi régióban, a Csepreg az utolsó pillanatokban bukta el a 3 pontot Újperinten, míg a Söpte az Alsóújlakkal osztozkodott a pontokon. A Gencsapáti már 2 góllal is vezetett a Szeleste ellen, ám végül itt sem született döntés.

Jegyzőkönyvek, tabella

Az 5 rúgott gól volt a sláger a hétvégén a déli régióban, hisz a Gyöngyöshermán, a Csákánydoroszló, a Körmend és a Nádasd is 5 alkalommal rezegtette meg aktuális ellenfele hálóját. A Szarvaskend szabadnapját töltötte, így a Csákánydoroszló visszavette a listavezető pozícióját. A forduló egyetlen döntetlenjét a tabellán elfoglalt helyezésük alapján rangadónak számító Tanakajd – Felsőcsatári meccs szolgáltatta.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!