Az NB II-es bajnokság hajrájához közeledve valamennyi csapat igyekszik a legjobb formáját hozni, hiszen többen a feljutásra, mások pedig a kiesés ellen menekülnek. A nyugati csoportban két Vas megyei együttes szerepel, egyikük a felső-, másik pedig az alsó-házban érdekeltek. Az eredményesség tekintetében is felemás volt a Haladás és a Sárvár mérlege.

A szombathelyiek az ELTE-BEAC otthonában léptek pályára a győzelem reményében. A listavezető mindenképpen az élvonalba jutást tűzte ki célként és az UTE botlását kihasználva került lépéselőnybe. A Haladás II. számú cspaata számára még elérhető közelségben van a dobogó alsó foka, ehhez viszont meglepetés eredményekre is szükség van, így az ELTE ellen is pontot akartak szerezni Vidákék.

Nagy csatát, kevés helyzetet és csak egyetlen gólt hozott a találkozó – ez remekül mutatja, mennyire jól zártak a védelmek. Ami viszont nem sikerült a Halinak, az a Sárvárnak igen. Valódi gólfesztivált rendeztek Halmos Mátéék, akik ezúttal a Nagykanizsát fogadták a Rába-parti város Arénájában. A zalai klub a kiesés ellen menekül és próbálták megnehezíteni a vasi csapat dolgát.

Ez azonban nem sikerült, hiszen a 3. percben már megszerezte a vezetést a Sárvár. A támadókedv és a hatékonyság terén is remekeltek a hazaiak, akik a 10. percre eldöntötték a találkozót. Kiemelendő Kovács Adrián teljesítménye is, aki a találkozón 5 alkalommal mattolta a kanizsai kapust. Ezzel pedig megőrizte első helyét a Sárvár az alsó-házban.

ELTE-BEAC – Haladás VSE II. 1-0 (0-0)

Haladás: Homlok L. – Kovács M., Horváth Z., Kiss P., Vidák B.
Csere: Horváth B. – Dobos D., Horváth F., Volner B., Sodics Á.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Horváth B. (31′)

*

Sárvári Futsal – Nagykanizsa Futsal 11-1 (7-0)

Sárvár: Soós B. – Kovács A., Halmos M., Manganelli A., Mézer V.
Csere: Faiszt P., Lőrincz D., Gyenese Á., Fábián K., Tóth L., Szakasics B.

Gólszerző: Kovács A. (3′, 8′, 9′, 18′, 22′), Manganelli A. (5′, 19′), Tóth L. (14′, 39′), Lőrincz D. (27′, 35′) illetve Takács D. (34′).

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!