A legutóbbi hétvégén Kunszentmártonon gyűltek össze az ország legjobb versenyzői, hogy részt vegyenek az 5. Alföldi Betyár Bicepsz Bajnokságon. A rendezvény egyben ráhangolódás is volt a sportolóknak, akik a közelgő kontinensviadal miatt igyekeznek minden lehetőséget megragadni a felkészülésre. Nem hagyták ki ezért a versenyt a Visszatérő Erő SE sportolói sem.

A megmérettetésen négy fővel képviseltette magát az egyesület és valamennyien dobogóra állhattak. Mergl Balázs második lett, míg Horváth Roland egy negyedik pozíció mellett ezüst érmet is szerzett kategóriájában. Marián Hluzin kiválóan teljesített és végül aranyérmesként fejezte be a napot. Hozzá hasonlóan Sztanek Sándor Ádám is kiválóan muzsikált.

 

Számára egy arany és egy ezüstéremmel bővült a medálok sora. Az egyesület vezetője elmondta, hogy saját testsúlyához képest mindenki nagyon jól teljesített, ennek megfelelően sikerült 60-70 kg közötti súlyokat megmozgatni. A versenyt követően sem pihenhetnek a sportolók, akik a közelgő magyar bajnokságra készülnek. Azonban nemcsak a hazai porondon bizonyíthatnak a Visszatérő Erő SE versenyzői.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!