Nincs túl jó passzban az Egis Körmend együttese, hiszen az U20-as nyolcasdöntő előtt megrendezett vasi El Clasicón nem tudta megnehezíteni a Falco dolgát Antonis Constantinides alakualta. Majd a kis szünetet követően szerdán bizonyíthattak újra Ferencz Csabáék, akik az Alba Fehérvár ellen sem tudtak kellő átütőerővel megtörni a hazaiak lendületét.

Ennek eredményeként pedig egy húszpontos vereségbe szaladt bele a Rába-parti együttes. Az összecsapáson Ferencz Csabán, a piros-feketék kapitányán nem múlt semmi, hiszen csapata legeredményesebb kosarasa volt és öt triplával rukkolt ki. Ez is kevésnek bizonyult az Alba ellen. A javításra pedig szombaton kerülhet sor a középszakasz 7. fordulójában.

Hazai környezetben lép pályára az Egis Körmend, amely ezúttal a jó formában lévő Sopront fogadja. Intő jel lehet a vasi gárdának, hogy a Hűség városiak a legutóbbi két meccsüket megnyerték, ráadásul a Szolnok és az Alba Fehérvár volt a szenvedő fél. A találkozó azért is fontos a Körmend számára, mert egy győzelemmel előzi meg a fehérvári valamint a soproni riválisát és ezt szeretné megőrizni a középszakasz végéig.

Egis Körmend – Sopron KC
2022. április 30. – 19:15
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!