Kamionhúzás, rönknyomás maximum súlyra, 140 kg-os koffercipelés 10 m-re és vissza, 350 kg-os lengősúly-cipelés, 380 kg-os traktorkerék-forgatás és kőgolyósor pakolás várt a versenyzőkre.
Az erős embereknek az utolsó megmérettetés során 120-130-140-150-160-170 kg-os kőgolyósort kellett minél gyorsabban felpakolni.
– Érdekes verseny volt, ugyanis a versenyszámok során az esélyesek úgynevezett körbeverést produkáltak, ami annyit jelentett, hogy volt, aki az egyik, volt, aki egy másik típusú versenyszámot nyert meg és közben becsúszott sajnos szinte mindenkinek egy-egy váratlan, rosszabb helyezés is. Mindez teljesen felborította a pillanatnyi és a végelszámolást is. A 3.helyezés nekem jól jött, hiszen így rajthoz állhatok a május 14-én, Celldömölkön megrendezésre kerülő egyéni országos bajnokságon is – értékelte szereplését a szombathelyi sportember.
Gadó András azt is elmindta nekünk, hogy az elmúlt évek legextrémebb súlyaival teletűzdelt erősember versenyszámait láthatja majd a celldömölki szakértő közönség.
– Életem legnehezebb versenye lesz könnyű súlyú versenyzőként, ami plusz motiváció az előttem álló felkészülési napokra – tette hozzá a szombathelyi Gadó András.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!