Ugyan még van hátra mérkőzés bőven, két régióban is eldőlni látszik a bajnoki cím sorsa a Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban. A szombathelyi körzetben azonban várhatóak még izgalmak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Továbbra is nagy csatát vív egymással a Bucsu és a Bő gárdája a bajnoki aranyéremért: előbbi a Rábahídvég ellen egy nagyon izgalmas meccsen tudott győzni a hétvégén, míg a Bő a Nemeskolta otthonában hengerelt. Egy ponttal lemaradva az éllovasoktól a nevető harmadik lenne a Torony csapata, akik az Acsádot múlták felül négy góllal.

Jegyzőkönyvek, tabella

10 gólos, nagyon izgalmas meccset játszott egymással a Pankasz és a Vasalja gárdája, míg Szalafőn 11 gól esett, mindkét találkozó végén a hazai alakulat örülhetett. Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Magyarszecsőd együttese azzal, hogy Gersekaráton győzni tudott, mivel üldözőjük, a Kondorfa kikapott Szakonyfaluban.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Kemenesmagasi rangadót nyert az Ostffyasszonyfa ellen, ezzel pedig (ha matematikailag még nem is) gyakorlatilag be is húzta a sárvári régió bajnoki címét. 7 gólt és sok fordulatot hozott a Rábasömjén – Sótony derbi: a hazaiak 4-szer is vezettek, a Sótony pedig 3 alkalommal is egyenlíteni tudott, de a 87. percben szerzett sömjéni gólra már nem volt válaszuk. 6 gólos meccsen osztozott a pontokon az Ölbő és a Simaság, a Boba pedig Kenyeriben aratott magabiztos győzelmet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!