A sport és az egészséges életmód mindenek felett lehetett volna leginkább a mottója annak a sporttudományi szakmai napnak, amelyet a szombathelyi felsőoktatási intézet hallgatóinak számára rendeztek. Hosszas és gondos előkészületeket igényelt a “Fitt lesz, ha itt lesz!” elnevezésű program, amelynek megálmodói valóban törekedtek a sokszínűségre.

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának valamint az ELTE Sporttudományi Intézet összefogásának eredményeként egy egész napos programsorozathoz csatlakozhattak a hallgatók. Az elméleti ismeretanyag bővítése mellett testközelből ismerhették meg a diákok azokat a rekreációs lehetőséget, amelyek eddig talán kicsit perifériára szorultak, itt viszont célkeresztbe kerülhettek.

A kötélugráson, a tollaslabdán, az ügyességi váltóversenyek mellett élő társasjátékon vehettek részt a sportszakos hallgatók. A visszajelzések alapján pedig már előre tekinthetnek a szervezők, hogy jövőre az idei esztendőben nagy sikert aratott rendezvény kínálata tovább bővülhessen. Igény mindenesetre lesz rá, hiszen több más sportágak jeles képviselői is remekül szórakoztak a feladatok megoldása közben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!