A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban sem pihentek a hétvégén, mindhárom régióban rendeztek igazán fordulatos meccseket, de ezek közül is kiemelkedett az Ostffyasszonyfa – Ikervár rangadó. 

Jegyzőkönyvek, tabella

11 gólos meccsek a körmendi régióban: a Pankasz hazai pályán ütötte ki az Oszkó-Győrvár TSE gárdáját, míg a Magyarlak a Gersekaráttal tette meg ugyanezt. A listavezető mérkőzését 4:1-es hazai vezetésnél félbe szakította a játékvezető. Idegenbeli győzelmek is akadtak szép számmal, hisz a Rábagyarmat, a Berki FC, a Rábatótfalu és a Nagyrákos is otthonától távol gyűjtötte be a bajnoki pontokat.

Jegyzőkönyvek, tabella

11 gólos meccs akadt a sárvári körzetben is, hisz az Ostffyasszonyfa – Ikervár rangadó amellett, hogy rengeteg fordulatot tartogatott magában, a gólok számában sem okozott csalódást a kilátogató nézők számára. Hiába vezetett a hazai alakulat egyszer 3, majd 2 góllal is, a vendégeknek kétszer is sikerült felállni a padlóról, majd a hajrában a győztes találatot is megszerezték. Az Ikervárhoz hasonlóan a listavezető Kemenesmagasi is idegenben tudott 1 góllal jobb lenni ellenfelénél.

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos meccset hozott a Nemeskolta kőszegszerdahelyi látogatása, de a szombathelyi körzet legjobban várt mérkőzése nem ez volt a hétvégén, hanem a Bucsu és a Torony rangadója, amelyet végül előbbi nyert meg, egy végletekig kiélezett derbit követően. A bucsuiak ezzel nagy lépést tettek a bajnoki cím felé, ám legfőbb riválisuk is sikerrel vette a 22. fordulót, így a bőiek továbbra is tapadnak a listavezetőre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!