Hétfő este ismét a magyar NB I-es férfi futsal bajnokság felső-házi rájátszásában bizonyíthat a címvédő Haladás VSE. Juanra Calvo tanítványai friss kupagyőztesként már tétnélküli találkozón lép pályára a DEAC ellen, ugyanakkor presztizsértékkel bír az összecsapás. A vasi zöld-fehérek ugyanis rendkívül eredményesen meneteltek a rájátszás során.

Ennek megfelelően végig hibátlanul vették az akadályokat, csak a legutóbbi, Berettyóújfalu elleni rangadón végeztek döntetlenre – veretlenségét így továbbra is őrzi a Hali. A DEAC elleni fellépése egyben az utolsó tétmérkőzés is lesz, amely a bajnoki döntőre való hangolódást is segíti. Ezzel szemben a hazaiaknak minden pontra szüksége lesz, hiszen nagy a tömrülés a tabellán.

Matematikai esélye még a debreceni futsalosoknak is van, hogy odaérjenek a fináléba. Igaz, ehhez a többi pályán is számukra kedvező eredmény kell, hogy szülessen. Az első lépést ehhez viszont maguk tehetik meg, amennyiben legyőzik a címvédőt. Pikáns párosításnak ígérkezik, ahol mindkét csapatnak megvan a megfelelő motivációja – érdemes lesz tehát követni a mérkőzést.

DEAC – Haladás VSE
2022. május 16. – 18:30
DESOK Csarnok – Debreceni Egyetemi Sportaréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!