A hétvége során a 26. fordulót rendezték meg a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban, ahol akadtak bizony szép számmal kiütéses győzelmek, de a becsületgólra szinte mindenkinek futotta.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fölényes győzelmet aratott idegenben a listavezető Csákánydoroszló, valamint az őket üldöző Körmend VSE csapata is, előbbi a Vasszécsenyt, utóbbi a Felsőcsatárit ütötte ki. Nem maradt el góllövésben az éllovasoktól a Telekes gárdája sem, akik Bajánsenyén rendeztek gólfesztivált a hazaiak kárára. Kisebb meglepetésre kikapott Tanakajdon, ezzel pedig nehéz helyzetbe került a bajnoki címért folytatott harcban a Nádasd csatapa. Döntetlenekből sem volt hiány a déli régióban: az Őriszentpéter a Gyöngyöshermánnal, míg a Szentpéterfa a Rábatótfaluval osztozott a meg a bajnoki pontokon.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéses győzelmet aratott a Csepreg a Pecöl ellen, ráadásul a találkozó más szempontból is sikeres volt, hisz jótékonykodtak is a mérkőzésre kilátogató nézők a helyi egyesülettel karöltve. A csepregiek számára ráadásul a lehető legjobban alakult a hétvége, mivel legfőbb üldözőjük elvérzett Bozsokon, pedig kétszer is vezetni tudtak a söpteiek. A sereghajtó megint egy nagy verésbe futott bele, ezúttal a Mersevát végezte ki őket. Sok gólt hozott a Gencsapáti vendégjátéka Vönöckön, amelyből végül a vendég alakulat jött ki jobban, a gencsiek 5 gólos előnyre tettek szert, a Kemenesalja azonban megpróbált visszajönni a meccsbe, de csupán a szépítésre futotta erejükből.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!