Rendkívül izgalmasan alakul a nagyon hosszúra nyúlt élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszása. Alig akad olyan párharc, amelyet kedden lezárhatnak a főszereplők – kivétel képez a Szolnoki Olajbányász, amely vereség esetén meglepetésre ideje korán búcsúzni kényszerül. Az Egis Körmend is igazi hullámvasúton érezhette magát, hiszen két ellentétes találkozót játszottak.

Mivel az alapszakasz a harmadik helyen fejezték be Antonis Constantinides tanítványai, így pályaelőnnyel várhatták az OSE Lions első felvonását. Meglepetésre könnyed oroszlányi siker született. A második találkozón viszont brillírozott a White-Stokes páros, főként a második negyed során. Ennek eredményeként egalizált a Körmend, visszavéve pályaelőnyét.

Kedd este lélektanilag is fontos derbi következik, hiszen amelyik csapat behúzza a győzelmet, csak egy sikerre lesz a továbbjutástól. Ezt szeretné kihasználni a vasi gárda, amely a szombat esti teljesítményére szeretné alapozni játékát. Az Oroszlány viszont mindenáron megakadályozná, hogy hazai környezetben az életben maradás terhe mellett kelljen pályára lépnie.

Egis Körmend – MVM-OSE Lions
2002. május 24. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!