A szombati tenisz emlékverseny eseményeiről, így a kiváló sportolóról és sportvezetőről történő megemlékezésről, valamint a szervezői, rendezői feladatokról és a kiváló pályafeltételekről ITT már olvashattak, most ismerkedjünk meg a győztesekkel és az előkelő helyezéseket elértekkel is!

A Savaria Tenisz Centrum nagyszerű létesítményében hat tökéletes pályán kezdődtek el a 9 gémig tartó mérkőzések.

Férfi egyesben nyolcan neveztek, férfi -120 párosban hat duó, férfi +120 párosban pedig nyolc kettős küzdött meg az értékes serlegekért.

A férfi egyesek mezőnyében Juanra Calvo, aki nem mellesleg a Haladás VSE futsal-csapatának vezetőedzőjeként közismert és Catomio János került a fináléba, ahol a spanyol fiatalember magabiztosan szerezte meg a győzelmet.

 

 

 

 

A kategória bronzmeccsét Kovács Péter nyerte Hujber Zoltán ellen.

A ferfi -120-as kategóriában Juanra Calvo megnyerte második aranyérmét (kupáját) is, Ő Bokor Tiborral volt párban, így Ők lettek a bajnokok.

Ebben a kategóriában a Poór Zoltán -Süle Róbert duó lett a második, azaz ezüstérmes.

 

 

 

 

 

A bronzot a Catomio János – Rajki Csaba kettős nyerte el, a negyedik helyen a Hujber Zoltán – Hulman Zsolt kettős végzett.

A +120-as kategóriát a legutóbbi, őszi versenyen is diadalmaskodó és most is végig magabiztosan versenyző Hajszán Imre – Jóna László összetételű csapat nyerte meg imponáló fölénnyel.

Ők a döntőben a Bilics László – Birosz Béla duót verték, akik így ezüstermet szereztek. A bronzmeccset a Rajki Csaba – Palotai Zoltán kettős “húzta be”, így övék lett a bronzérem, a Czika László – Kiss Gyula páros végzett a 4. helyen.

A torna végig jó hangulatot, nagyszerű összecsapásokat, kiváló labdameneteket hozott. A késő délutáni díjátadók alkalmával Takács József özvegye, Szabó Péter klubelnök-létesítményvezető és Palotai Zoltán versenyigazgató az értékes díjak átadásakor külön is megköszönte a részvételt.

 

Folytatás 2023 májusában, a II. Takács József Emlékversenyen!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!