A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok közül már csak egy régióban nem dőlt el a bajnoki cím sorsa, hisz a Kemenesmagasi már korábban bebiztosította aranyérmét a sárvári csoportban, a hétvégén pedig pont került a körmendi régió küzdelmeire is. 


Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán biztosította be bajnoki címét a Magyarszecsőd együttese, akik valóságos gálameccset rendeztek a Nagyrákos ellen, így több okból is volt öröm a találkozó végén. A második helyen álló Kondorfa hétvégi győzelmének köszönhetően már majdnem biztosan ezüstérmesnek mondhatja magát, a bronzéremért azonban még nagy csatát vívhat a Berki FC és a Rábagyarmat. Alsóházi rangadót is rendeztek a körmendi csoportban, amelyről szintén érdemes említést tenni, hisz a sereghajtó Gersekarát megszerezte szezonbeli második győzelmét az Oszkó-Győrvár TSE ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

A múlthét során bebiztosított bajnoki cím után a Kemenesmagasi már tét nélkül játszhatja le maradék mérkőzését, amely érződött is a hétvégén, ezt bizonyítja, hogy Izsákfán az egyenlítésért kellett küzdeniük, de végül egy pontot sikerült megmenteniük. Az idegenben pályára lépő csapatok közül azonban így is ők szerepeltek a legjobban, mivel az összes többi találkozón hazai siker született.

Jegyzőkönyvek, tabella

A legtöbb izgalmat kétségtelenül a szombathelyi körzet hozza, két fordulóval a vége előtt a bői csapat előnye 1 pont a Bucsuval szemben, míg a Torony végleg kiszállt az aranyéremért folyó harcból a hétvégi döntetlenjének köszönhetően, amelyet a Nárai elleni rangadón ért el. Szép zakót mért a Gyöngyösfalura a Sorkifalud gárdája, míg a “kőszegek” csatáját végül a Kőszegfalva nyerte.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!