A papírforma szerint a bajnoki címvédő és alapszakasz-győztes Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata a negyeddöntős párharc mindkét hazai meccsét nagyon magabiztosan húzta be, a keddi sikerről készült tudósításunkat ITT olvashattad. Ugyanakkor a Naturtex-SZTE-Szedeák is hoza a szegedi összecsapást, így 2-1 a jelenlegi állás.

Az Arena Savariában lejátszott harmadik találkozón nem kevesebb, mint 28 asszisztot osztott ki a sárga-fekete csapat, ez volt az idei szezon 5. legjobb statisztikája. Az eddigi mérkőzéseken azt láthattuk, hogy a szombathelyi és a szegedi csapat tagjai is bátran dobnak távolról, eddig átlag 51,8 tripla-kísérletet jegyezhettünk fel, ezeken 37,2%-os pontosságot értek el.

A negyedik egymásnak feszülés előtt a Falco mestere, Milos Konakov a klub közösségi oldalán latolgatta az esélyeket.

– Nagyon jó mérkőzéssel a hátunk mögött érkezünk újra Szegedre. Örültem, hogy ilyen jól tudtunk játszani. Leültünk, elemeztünk és arra a követjeztetésre jutottunk, hogy hasonló minőségű produkcióra lesz szükségünk. Vannak még olyan játékelemek, amelyekben tudunk fejlődni. Biztos vagyok benne, hogy kemény összecsapás előtt állunk, ahol újra szükség lesz szurkolóink buzdítására – fogalmazott a szombathelyiek vezetőedzője.

A Szedeák – Falco meccsen 19 órakor dobják fel a labdát.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!