Ahogy beszámoltunk róla, tavasszal színes programokkal nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt a Szombathelyi Jégcsarnok. A tesztidőszak sikeresnek volt mondható, hiszen nemcsak jégkorong mérkőzéseket tekinthettek meg a nézők, hanem egykori a vasi megyeszékhelyet fellegvárként számon tartott szinkronkorcsolyázók produkciói is terítékre kerülhettek.

Nagyon jó döntés volt a szervezők részére a korcsolyaoktatás is, amelyre nemcsak a gyerekek, hanem az őket elkísérő szülők is csatlakozhattak. Ráadásul a közönségkori mellett a jégdiscó is hatalmas sikert aratott, így nem csoda, hogy minden hétvégén szép számmal váltottak jegyet a jeges sportok szerelmesei. A Szombathelyi Pingvinek otthonául szolgáló létesítmény kapui azonban bezártak.

Mégsem maradtak munka nélkül a hokisok, hiszen bár a jeges bajnokság véget ért, szárazon folytatódik az idény. Az Oladi Általános Iskola udvarán található görhoki sátorban már javában zajlanak az edzések, a mérkőzésekre pedig hétvégente kerül sor. A jeges szezonról illetve az elkövetkezendő hetek eseményeiről is beszélgettünk Zelevics Ferenc elnökkel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!