Remek formában van az idei szezonban a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata, nemcsak az alapszakaszt és a középszakaszt nyerte meg magabiztosan, hanem a helyosztó során is meggyőző játékkal rukkolt ki. Ennek megfelelően összetettben 2-0-ás előnyre tettek szert.

Péntek délután abban a tudatban lépett pályára a szombathelyi alakulat, hogy amennyiben nyernek, megvédi bajnoki elsőséget. Épp ezért támadólag lépett fel a Haladás és kreatív támadójátékkal rukkolt ki. Az eredményre se kellett sokat várni, mert a találkozó elejének megszerezte a vezetést a Vas megyei gárda.

Sipos találatát követően kiegyenlítetté vált a játék, mindkét kapu előtt komoly helyzetek alakultak ki, de gól nem született.

A második félidőben mindent megpróbált a vendég csapat, de a kitámadó játékosok között Vas Ádám révén kettőre növelte előnyét a Hali.

Egy gyors gólváltást követően mindent egy lapra feltéve rohamozott a Mezei Vill, de Dróth Zoltán feltette az i-re a pontot, 3-1.

A hátralevő időben jól védekeztek a szombathelyiek, így megvédte bajnoki címét a Haladás.

Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu 3-1 (1-0)

Haladás: Alasztics – Hajmási, Dróth, Dávid, Vas. Csere: Gyimesi, Homlok – Kovács, Szalmás, Luiggi Longo, Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Gerencsér, Henrique Diniz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!