Egyre jobban élesedik a harc a négy még versenyben lévő csapat között a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság elődöntőjében. Bár a címvédő Falco mindkét találkozóját megnyerte, a legutóbbi játéknapon az Alba Fehérvár alaposan megizzasztotta ellenfelét. Hasonlóan nagy csatát hozott a Kecskemét-Egis Körmend párharc is, amelyet a sérüléséből visszatérő Karahodzics vezérletével a KTE nyert meg.

Ezzel pedig módosult az állás és 1-1-ről folytathatják a csapatok. Az erőltetett menet kedden már a harmadik találkozóval folytatódik. Ezúttal ismét a Rába-parti településen bonyolítják le a derbit, amely kulcsfontosságú, a továbbjutásban nagy szerepet betöltő összecsapás lesz. Amelyik gárda lépéselőnybe kerül, fél lábbal finalistának érezheti magát.

A negyeddöntő során ezt az Egis Körmend is megérezhette, hiszen bár az Oroszlány elleni első felvonást elveszítette, ezt követően háromszor nyertek. Az elődöntő harmadik mérkőzésén nagy szükség lesz a vasi együttes kemény védekezésére és a White-Stokes hátvédpáros eredményességére is. Akárcsak a szurkolók támogatására, akik hatodik játékosként támogatják hétről-hétre szeretett csapatukat.

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
2022. június 7. – 18:00 (???)
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!