Az első hazai meccsen a két saját nevelésű játékos, Perl Zoltán és Váradi Benedek vezérletével 10 pontos differenciával hozta a ,,kötelezőt” a bajnoki címvédő szombathelyi gárda. Az elődöntős párharc nyitó találkozójáról készített tudósításunkat IDEkattintva olvashatod újra.

A második, fehérvári összecsapáson végig szoros küzdelmet vívott a két csapat, de a hajrá ezúttal is a sárga-feketéknek sikerült jobban. Az egylabdás különbséggel eldőlt meccsről ITT írtunk.

A 2-0-ra álló párharc harmadik találkozója előtt érdemes megjegyezni, hogy a csapat frissítése érdekében erőnléti és taktikai edzésekkel készültek Milos Konakov tanítványai.

A Falco mestere a klub közösségi oldalán mondta el az esti meccs előtti várakozásait.

Annak ellenére, hogy már 2-0-ra vezetünk, tudjuk, hogy még nincs vége az elődöntős párharcnak. Védekezésben hasonló küzdésre és energiákra lesz szükségünk, mint legutóbb. Székesfehérváron voltak hibáink támadásban, ezeket kielemeztük és felhívtuk rájuk a játékosaink figyelmét. Remek hangulatban bízok, hiszen szurkolóink az elmúlt hetekben lenyűgözőek voltak, értük is harcolni fogunk ma este  – fogalmazott Milos Konakov.

A Falco – Alba Fehérvár meccsen 18 órakor dobják fel a labdát, ha nem tudsz kilátogatni, az M4 Sporton megnézheted! 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!