A koronavírus-járvány ideje alatt sem állt meg az élet a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club számára. Bár a versenyszezon kezdetére sokáig kellett várni, kemény alapozással készültek a versenyzők. Ezt követően pedig szinte hetente kell számot adni a tudásukról a növendékeknek a különböző rendezvényeken. Nem volt ez másként a legutóbbi hétvégén sem.

Az utánpótlás Magyar Bajnokságon vett részt a vasi klub, amely négy versenyzőt indított az országos megmérettetésen. Valamennyi sportoló remek formában érkezett az erőpróbára és a nap végére bebizonyosodott, hogy az időzítéssel is jól álltak. A tehetséges ifjú versenyzők összesen hat dobogós helyet tudnak felmutatni, de pontszerzős helyezéssel sem maradtak adósak.

Polgár Dávid saját korosztályában két nemben is megnyerte a küzdelmeket, Bedi Miklós pedig pointfightingban végzett az élen. Mayer Gábor vezetőedző felkészítését követően Kelemen Klementina és Holczmüller Bence edzőkkel kiegészülve indulhattak útnak a világbajnokságra a szombathelyi kick-box versenyzők, akik jesolóban is számot adnak tudásukról.

Eredmények:

Polgár Dávid
Light-Contact 1.hely
Kick-Light 1.hely

Prácser Botond
Pointfighting 2.hely
Light-Contact 3.hely

Bedi Miklós
Pointfighting 1.hely
Light-Contact 3.hely

Barbarics Alexa
Light-contact 6.hely
Kick-Light 6.hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!