A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok közül már csak a szombathelyi régióban volt az aranyérem szempontjából tétje a hétvégén. A csoport utolsó játéknapját rendezték meg, míg a másik két körzetben még hátra van egy forduló.

Jegyzőkönyvek, tabella

A fordulókkal ezelőtt bebiztosított bajnoki címe után eléggé kiengedett a Kemenesmagasi gárdája, az utolsó 3 meccsükön 3 döntetlent értek el csupán, ezúttal Szergényben. 6 gólos győzelmet aratott, ezzel pedig bebiztosította ezüstérmét a Boba együttese, akik a hétvégén szabadnapos, és biztosan bronzérmes Ostffyasszonyfát előzték meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

Az utolsó, 26. játéknapon dőlt el a szombathelyi régió aranyérmének sorsa. A hétvégét a listavezető Bő várta kényelmesebb helyzetből, hisz a saját kezében volt a sorsa, csupán annyi volt a dolguk, hogy legyőzzék a sereghajtót. A bajnoki címet tehát a bőiek húzták be, de megérdemli a dicséretet az ezüstérmes Bucsu gárdája is, akik mindössze 1 ponttal maradtak le az éllovastól. A bronzérmet végül a hétvégén aratott kiütéses győzelmével biztosította be a Torony.

Jegyzőkönyvek, tabella

3 gólzáporos meccset is hozott a hétvége a körmendi régióban: a Magyarszecsőd Máriaújfaluban, a Rábatótfalu az Oszkó-Győrvár ellen, míg a Gasztony a Gersekarát ellen aratott fölényes sikert. A Kondorfa sem maradt le sokkal, egy hatost sikerült hinteniük Magyarlakon, míg a játéknap legfordulatosabb meccsének a Vasalja és a Nagyrákos összecsapása bizonyult, ahol már 2 gólos előnyben is volt a házigazda, mégis pont nélkül maradt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!