A Falco – Alba elődöntős párharc eddigi mindhárom meccse a végletekeig kiélezett küzdelmet és rendkívül szoros csatákat hozott. Az első szombathelyi meccsen a hajrában tette magabiztossá a sikert a Falco, a második fehérvári összecsapáson igazi egylabdás küzdelmet láthatott a két tábor, a harmadik, újra csak vasi mérkőzésen visszavágott az Alba, ők is mindössze 2 ponttal győztek, így, ha szűken is, de szépítettek a fehérváriak.

Érdekesség, hogy a 2-1-re álló párharcban az idegenben brillírozó, 25 pontot is szerző Alba-spíler, Vojvoda Dávid otthon mindössze 14 pontig jutott. Ugyanakkor a szombathelyiek ásza, Perl Zoltán mindhárom elődöntős meccsen +25 VAL-ig jutott, míg az alap-, és középszakaszban lejátszott 4 Alba elleni csatában egyszer sem sikerült a 25 VAL elérése.

Az esti, immár negyedik csata előtt Milos Konakov a sárga-feketék közösségi oldalán latolgatta az esélyeket.

– Nagyon fontos lesz, hogy türelmesek legyünk, hiszen a harmadik meccsen a kapott pontok harmadát lerohanásból szerezték. Az Alba az eladott labdáinkból és a korai vállalásainkból gyorsan tudott indulni. Jól működtünk az 5 az 5 elleni játékban, de így is lesz mit finomítani a keddi meccshez képest. Egy biztos, mindent megteszünk, hogy lezárjuk az elődöntőt – fogalmazott a Falco vezetőedzője.

Az összecsapáson 18 órakor – az M4 Sport kamerái előtt – dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!