Egyre fokozódik a feszültség a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság elődöntő párharcában. A címvédő Falco együtteséhez hasonlóan, lépéselőnyben van az Egis Körmend is, amely 2-1-re áll a három nyert találkozóig tartó párharc során. A Kecskemét elleni összecsapás negyedik felvonása ugyanakkor minden szempontból megkülönböztetett figyelmet érdemel a csapatoktól.

A házigazdának mindenképpen nyernie kell, amennyiben nem szeretnének korábban nyári szabadságra menni, mint ellenfelük. Ugyanakkor az elődöntő során valamennyi összecsapást a hazai közönség támogatását élvező gárda nyerte. A vasi piros-feketék az első és a harmadik derbit könnyedén zsebelték be, csak a kecskeméti felvonáson kényszerültek fejet hajtani.

Ugyanakkor intő jel lehet Antonis Constantinides csapatának, hogy az alapszakasz és a rájátszás során sem sikerült a KTE otthonában diadalmaskodni. Amennyiben sikerülne megtörni ezt az átkot a péntek esti mérkőzésen, akkor a döntő egyik főszereplője az Egis Körmend lesz. Mindent vagy semmit! – lehetne mindkét résztvevő együttes jelmondata és valóban így is lesz!

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend
2022. június 10. – 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!