Egy sima, egy fordított – ennek alapján az Egis Körmend sikerét ígéri a Kecskemét elleni elődöntő újabb, egyben utolsó felvonása. Az izgalmakban bővelkedő elődöntő párharc során mindig azon csapat örülhetett, amelyet a saját szurkolótábora nagyobb létszámban segítette. Nem véletlen, hogy a derbi 2-2-es állással fordul a célegyenesbe.

A vasi piros-feketék riválisát valamennyiszer legyőzte saját közönsége előtt és amúgy sem nyerni járnak az ellenfelek a körmendi sportcsarnokba. Ugyanakkor intő jel lehet Ferencz Csabáék számára, hogy Karahodzicsék alaposan felkészültek belőlük és helyenként remek dobásmutatóval sikerült már kétszer is kétvállra fektetniük a Rába-parti alakulatot.

A vasárnapi derbi azonban minden tekintetben más lesz. Egyrészt a KTE számára komoly kihívást jelentene idegenben legyőzni a vasi gárdát, másrészt Körmenden a szurkolók hatodik emberként segítik kedvenceiket. Egy biztos, ezen az összecsapáson dől el minden: amelyik csapat jobb napot fog ki és legyőzi ellenfelét, azzal találkozhatunk a döntőben, ahol már a Falco várja riválisát.

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
2022. június 12. (vasárnap) – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!