A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban az utolsó játéknapot rendezték meg a hétvége során: az északi csoportban már korábban eldőlt a bajnoki aranyérem sorsa, ám a déli régióban egészen a szezon utolsó meccsének lefújásáig izgulhattunk, hogy ki lesz a befutó. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Az utolsó játéknapon botlott, de ez sem szegte a csepregiek kedvét, akik meg is ünnepelték bajnoki aranyérmüket, amellyel rögtön kiesésük után egy évvel már meg is váltották a jegyüket vissza az első osztályba. Az ezüstérmes Söpte Sében diadalmaskodott, míg a bronzérmes Bozsok hazai pályán verte a Gércét. Az utolsó előtti helyen végző Spari is szépen fejezte be a bajnokságot, hisz alsóházi rangadón verte a Szelestét.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hihetetlen izgalmak közepette dőlt el a déli régió bajnoki aranyérme: döntőt vívott egymással a Csákánydoroszló és a Körmend gárdája, amelyből végül a vendégek jöttek ki jobban, így ők örülhetnek a bajnoki címnek.

A Szarvaskend igyekezett nevető harmadikként befutni az első helyre, de végül be kellett érniük az ezüstéremmel. A Rum – Őriszentpéter meccs egy tucat gólt hozott, de a Nádasd – Telekes meccsen is potyogtak a találatok. A Gyöngyöshermán idegenben aratott szép sikert a Felsőcsatári ellen, erről a találkozóról fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!