Aligha kell bemutatni a labdarúgást kedvelőknek a Trollfoci munkásságát. Az évtizedes múltra visszatekintő közösség, baráti társaságból nőtte ki magát és a sportos mémek elkészítésével lopták be magukat azonnal a követők szívébe. Aztán ahogy lenni szokott, a töretlen népszerűségnek köszönhetően aztán újabb horizontokat hódítottak meg, öregbítve a sportág hírnevét is.

Férfiasan bevallom, még nekem is megvan a Trollfoci “Ria-Ria-Hungária” könyve és a kedvenc közösségi oldalak között is megtalálhatóak. Egyedi – olykor fanyar – humoruk középpontjában mindig a labdarúgás áll, amely sok szurkoló számára értelmezhetetlen, de ez nem hozza őket zavarba. Nem tudnak és nem is akarnak megfelelni az igényeknek, talán épp ez a sikerük titka.

Az idény utolsó megyei bajnoki fordulót szúrták ki és látogattak el komplett stábbal a Felsőcsatár – Gyöngyöshermán-Szentkirály derbire. Hamisítatlan Trollfoci-nap kerekedett belőle és a srácok előtt valóban le a kalappal, mert vállszélességgel beálltak egy nemes kezdeményezés mellé, mögé.

A jótékonysági gyűjtés mellett kiemelt figyelmet kapott Tóth Edu humorista is, aki szintén tiszteletét tette a rendezvényen és még a kezdőrúgást is úgy végezte el, ahogy azt akár egy Anglia – Magyarország világbajnoki döntőn illik. S ha pedig itt volt a Trollfoci, akkor megpróbálkoztunk a lehetetlennel és mikrofon illetve kameravégre kaptuk őket. Antal Adrián pedig állta a sarat, holott nem volt könnyű dolga.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!