Ismét Hencz Kornélt választották elnöknek és az eddigi elnökség is a helyén maradt. Továbbra is elnökségi tag: Koós Veronika, Dankó Ilona, Illés Károly, Kalmár Attila és Szollár János. Márkus Erzsébet a következő 5 évben is főtitkárként folytatja munkáját.
A Felügyelő bizottság elnökeként az egykori legendás súlyemelő, olimpiai ezüstérmes Tóth Géza unokája, Őri Tamás kapott bizalmat.
A vasi súlyemelők töretlen sikerét jelzi, hogy a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsa által átadott 2021. évi díjazott között több kiváló súlyemelő, illetve a sportághoz közel álló, egykori legenda leszármazottja is feltűnt.
Tóth Géza leánya, Őriné Tóth Ágnes Kiváló testnevelő díjban részesült, ami bizonyítja, hogy a vér nem válik vízzé. Rajta kívül Márkus Erzsébet ,,Kiváló edző”, Boros Viktória ,,Kiváló sportoló”, Hencz Kornél pedig ,,Kiváló sportvezető” elismerésben részesült. Fotóink a Megyeháza Címertermében tartott ünnepélyes átadón készültek. Erről az eseményről korábban már a közösségi oldalunkon élőben is tudósítottunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!