Az elmúlt hetekben egymást érik az ismert egykori és jelenlegi bajnokok a vasi megyeszékhely termében a Zrínyi Ilona utcában. Itt található az Agrobio Classic Kick-box és Box Club otthona is, ahol megfordult már többek között Erdei “Madár” Zsolt is. Ezúttal pedig újabb bajnokot köszönthettek az érdeklődők, akik közös edzésen vehettek részt egy rendkívül sokoldalú sportemberrel.

Az egyesület megkeresésére érkezett Rákóczi Renáta a vasi megyeszékhelyre, hogy egy nagyszerű tréninget tartson. A sportoló neve több szegmensből is ismerős lehet. Kétszeres WAKO kick-box profi világbajnoknak vallhatja magát, valamint az Exatlon Hungary sportműsor bajnok versenyzőjeként tett szert további ismertségre, aki az Exatlon All Stars szériájában is bizonyította tehetségét.

Reni nagyon örült a meghívásnak, örömmel tett eleget a felkérésnek. A legutóbbi hétvégén egy kisebb létszámú, de annál lelkesebb csapat várta a közös munkát, élménybeszámolót. Nagyon sok hasznos technikát és gyakorlatot ismerhettek meg a résztvevők és az edzés végére mindenki alaposan elfáradt. A sportolók kiemelt figyelmet kaptak a bajnoktól.

A gyerekeknek plusz motivációt adott a közös munka és az, hogy egy népszerű és ismert sportolóval találkozhattak. Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club inkább a tatamis szabályrendszerekben indít versenyzőket, ellenben Rákóczi Reni a ringes szabályrendszerekben mozog otthonosan. Épp ezért még a szakedzők számára is tudott sok új, hasznos dolgokat mutatni.

Az Agrobis sportegyesület ehhez hasonló kezdeményezésekkel szeretne plusz élményt és fejlődési lehetőséget, valamint motivációt biztosítani valamennyi szombathelyi sportolóknak – szakágtól függetlenül. A szervezők ígérete szerint hamarosan folytatódik a program, addig viszont a versenyekre koncentrálhatnak a sportolók.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!