Egy rendkívül szép sikertörténet áll a Sárvár Futsal csapat háta mögött. A 2020-as évben a Rába-parti egyesület kötelékében megalapított szakosztály gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Ebben a kiváló hangulatú edzések, csapatépítés és a közönséggel való jó kapcsolattartás egyaránt hozzájárult. A mutatott játékkal és eredményességgel sem lehetett gondja a szurkolóknak.

Első évben a regionális ligában, az NB III-ban megnyerte saját csoportját a Sárvár, majd felkérést követően csatlakozott a másodosztályba, ahol újoncként a nyolcadik helyen fejezték be a pontvadászatot. A remek teljesítményt egykori nagypályás labdarúgók, volt válogatott futsal játékosok és feltörekvő fiatalok együttes elegye érte el. Nem véletlenül figyeltek fel más csapatok az eredményekre.

Soós Benjamin nevével kezdődött legtöbbször a Sárvár Futsal összeállítása. A kiváló reflexekkel megáldott hálóőr két szezon alatt 43 alkalommal védte a vasi kaput és érett játékával kiérdemelte a csapatkapitányi karszalagot is. Teljesítményére azonban felfigyelt az NB I-es Veszprém csapata, amely saját oldalán jelentette be a friss igazolást.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!