Az időközben a szerződését meghosszabbító tehetséges irányító a bajnoki aranyérem átvétele után pihen, majd megkezdi a felkészülést a következő szezonra.

Verasztó Péter a magyar bajnokságban 38 alkalommal lépett pályára, legeredményesebb meccsét az SKC csapata ellen jegyezte, ahol 7 pontot is szerzett.
Számomra mindig a Falco volt és lesz a priorítás. Nagyon örülök, hogy az előző szezonban sikerült kiharcolnom a helyem a rotációban, és ezzel megkaptam a lehetőséget a szerződéshosszabbításra. A mögöttünk hagyott szezonban egy célt tűztem ki magam elé. Be akartam bizonyítani az edzőknek, az irodának, hogy helyem van a keretben. A +1 év azt bizonyítja, hogy a hozzáállásommal és munkámmal elértem ezt a célom. Nekem már el is kezdődött a következő idény – ezt a szerződésének meghosszabbítása után nyilatkozta a felcokc-com-nak.
A bajnokcsapatnál ezzel összesen már 6 játékosnak van élő szerződése a 2022/2023-as szezonra. Perl Zoltán, Sövegártó Ábel, Kovács Benedek, Keller Ákos, Boris Barac és Verasztó Péter biztos, hogy ősztől is sárga-fekete mezben fog pattogtatni.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!