Rendkívül eseménydús időszak van az ifjú Kalmár Alíz háta mögött. Alig néhány hete, hogy a debreceni országos bajnokságon három érmet szerzett, ezt követően a tanteremben kellett bizonyítania a sportiskola úszójának. A sikeres érettségi vizsgák mellett klubja szezonzáró ünnepélyén is részt vett, ahol örökös tagsággal és elismerő oklevéllel tüntették ki a tehetséges sportolót.

A hétvégén viszont már Sopronban bizonyít a Szombathelyi Sportiskola versenyzője, ahol több számban is medencébe ugrik majd. A Lővér uszoda ad otthont az idei Modern Városok Kupájának, amely egyben fontos erőfelmérő, másrészt válogató erőpróba is. Kalmár Alíz számára pedig egyben egy fontos kiugrási és bizonyítási lehetőség is lesz.

A hétvégén a gyorsúszás mellett kedvenc és fő számában is vízbe száll. 50 valamint 100 méteres mellúszásban szeretné megjavítani saját legjobb időeredményét és amennyiben sikeres lesz a versenye, az augusztusi Európa-bajnokságra utazó magyar kontingens tagja is lehet. Megéri tehát szurkolni a Szombathelyi Sportiskola tehetséges versenyzőjéért.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!