Gondos előkészületet követően rendezték meg a Termál Kupa második felvonását a vasi megyeszékhelyen. A nyári programsorozat egyik üdítő színfoljának számító strandröplabda rendezvénye kortól, nemtől függetlenül vonzza a sportág kedvelőit. Akadt aki csak nézőként csatlakozott, mások résztvevőként jelentek meg a kialakított pályák mellett.

Az égiek is megtisztelték a két napos rendezvényt, egyedül a nyári szabadságolások miatt maradt el némiképp a létszám. Ettől függetlenül látványos megoldásokban, szép nyitásokban és erős ütésekben ezúttal sem volt hiány. Ráadásul több, egykor Szombathelyen megfordult röplabdázó is csatlakozott a mezőnyhöz. A játéknap végén pedig többen dobogóra is állhattak.

A lebonyolítás sorrendje nem változott, így szombaton a férfi és női párosok mezőnye bizonyíthatott. A körmérkőzéses rendszernek köszönhetően a javítás lehetősége is adott volt. A nap végén a hölgyek mezőnyét a Csercsics Barbara-Horváth Mónika kettőse nyerte meg. Érdekesség, hogy utóbbi játékos korábban a SzoESE csapatkapitányaként sok szép sikert élt meg a vasi megyeszékhelyen.

Az erősebbik nem képviselői között hatalmas csata dúlt a dobogós helyek megszerzéséért. Végül az aranyérmet a Borsodi Gábor-Hérincs Gábor duó nyakába akasztották. Vasárnap hét vegyes páros vett részt a kupasorozat második napján. Akadt olyan csapat is, amely Sopronból érkezett és egészen a döntőig meneteltek Szalontai Petráék, ám végül a második helyen végeztek.

A legjobb és egyben legeredményesebb páros Vécsey Veronika-Kudron Márk lett, akik megérdemelten állhattak a dobogó legmagasabb fokára. Hamarosan újabb versenyen bizonyíthatnak a sportág szerelmesei, ráadásul a szervezőknek köszönhetően idén az utánpótlásnak és a seniorkorúaknak is rendeznek tornát. Ezzel válik teljessé a hátralévő programsorozat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!