A futballvilágban Special One néven elhíresült, gyakran a sajtónak és a külvilágnak magát gonosznak beállító José Mourinho ismét megmutatta, hogy még ennyi év edzősködés után is tud újat mutatni, ugyanis magára varratta legnagyobb sikereit, amelyeket edzői pályafutása során ért el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jose Mourinho (@josemourinho) által megosztott bejegyzés

Az 59 éves tréner ugyanis az egyetlen olyan szakember, aki mindhárom európai kupasorozatot megtudta nyerni (igaz, a Konferencia Ligából még csak egy szezon ment le, így másnak esélye sem volt még erre).

A Bajnokok Ligáját a Portóval (2004), majd az Interrel (2010) is sikerült megnyernie, ráadásul úgy, hogy egyik évadban sem számított a csapata esélyesnek.

Az Európa-ligát aztán Manchesterben (2017) sikerült elhódítania, ami akkor nem tűnt nagy eredménynek az évezred elején még sikert sikerre halmozó “Vörös Ördögöknél”, azóta viszont eléggé felértékelődött a trófea értéke, mivel Manchester piros felén nem igazán örülhettek azóta semminek.

A Konferencia Ligát a szintén régóta trófeaéhínségben szenvedő AS Romával sikerült behúznia ebben az évben, ezzel pedig ismét beírta magát a futballtörténelembe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jose Mourinho (@josemourinho) által megosztott bejegyzés

„Olyan tetoválást szerettem volna, amely különleges, egyedi és csak nekem lehet a világon.”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!