Gadó András július 16-án Szombathelyen, hazai környezetben nyerte meg harmadszor a könnyű súlyú országos bajnoki címét, erről ITT olvashattál, aztán a szombaton már Pakson vártak rá az ellenfelek és az irdatlan tömegű sporteszközök is.

A próbatételek között szerepelt a 18 tonnás elektromos szemétszállító elhúzása 20 méteres távolságra, majd ezt követte a vikingnyomó szám, ahol 180 kg-ot kellett fej fölé minél többször kinyomni.

 

 

Ezután egy cipelő szám volt műsoron, egy 340 kg-os keretet kellett elvinni 18 méterre a lehető legrövidebb idő alatt. A 4.versenyszám egy 20 kg-os bárd megtartása volt maximális időre, végül pedig kőgolyó pakolásban mérték össze tudásukat és erejüket a liga erős emberei.

 

 

 

 

– Nagyon örülök a hatodik helyezésnek, hiszen ez volt a 3.hétvége zsinórban, amikor rajthoz álltam. Hozzá kell tennem, hogy egy nem gyenge, de sikeres múlt hétvégi könnyű súlyú országos bajnoki cím megnyerése után jól sikerült a pihenőidővel taktikáznom és egy jó eredményt hoztam össze Pakson.

 

 

 

Fontos megjegyezni, hogy életem mondhatni legnehezebb súlyokkal tarkított versenye volt, emellett a 39 fokos hőséggel is meg kellett küzdenem, de sikerült – értékelt érdeklődésünkre Gadó András.

 

A szombathelyi erősember augusztus első hétvégéjén Siófokon folytatja a Prémium Liga versenysorozatot, ahol szinten nagy csaták várhatók a minél jobb helyezések eléréséért.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!