Nem lehet azt mondani, hogy nem próbálja meg kiszolgálni a közönséget és a tenisz sport kedvelőit a Haladás VSE szakosztálya. A legutóbbi hétvégén mindenkit nagy szeretettel vártak a szervezők, akik gondos előkészületet követően megrendezték az “Éjjeli tenisz” megmérettetést. A visszajelzések alapján megérte a belefektetett energiát, mert valamennyi korosztály képviseltette magát az eseményen.

Hogy ne essenek ki a versenyzők a megszokott ritmusból, arról a zöld-fehér klub szakosztálya gondoskodik, hiszen hétvégén újabb erőpróbára várják a sportág szerelmeseit. Ezúttal nem a Sportliget, hanem a Szombathelyi Termálfürdő lesz a megmérettetés helyszíne, ahol a Strand Tenisz Kupát bonyolítják le a kétnapos rendezvényt.

A fürdő területén kialakított pályákon bizonyíthatnak a résztvevők. Első nap a női, férfi és vegyes párosok ragadhatnak ütőt, illetve szállhatnak versenybe az értékes érmekért. Vasárnap pedig a legkisebbek számára rendeznek gyermek kategóriában erőpróbát és ekkor bonyolítják le a a családi párosok versengését is.

Mindkét napon 10 órakor kezdődnek a mérkőzések, így aki nem érez kellő bátorságot ahhoz, hogy próbára tegye tudását, nézőként buzdíthatja a versenyzőket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!