Ahogy beszámoltunk róla kialakult a legutóbbi bajnokságban ezüstérmet szerző Egis Körmend kerete. A vasi piros-feketék alaposan belehúztak a csapatépítésbe, hiszen a magyar magot sikeresen egyben tudták tartani. Ráadásul minőségi légiósokkal erősítették meg a keretet, köztük Cakarunnal és Omenakával, akik hasznosak lehetnek a következő évad során a palánk alatt.

A klub vezetősége pedig gőzerővel dolgozott a háttérben a csapatot érintő felkészülési programján is. A közreadott tájékoztatás szerint az első közös edzésre – amelyen egyelőre csak a magyar játékosok vesznek részt – augusztus elsején kerül sor. A légiósok egymás után érkeznek és augusztus 11-ig csatlakoznak majd a kerethez. A ráhangolódás jegyében már orvosi és fizikai felméréseken vesznek részt a játékosok.

Elkészült egy tervezet is a felkészülési mérkőzésekről. Ebből kiderül, hogy első edzőmérkőzését augusztus végén játssza majd a ZTE ellen az Egis Körmend, de szeptemberben a Sopron és az osztrák Vienna csapatával is megmérkőzik Antonis Constantinides alakulata. A tervek szerint a Mogyorósy Szilárd Emléktornát szeptember 9-én és 10-én bonyolítják le, nagynevű ellenfelek részvételével.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!