Erős hétnek néz elébe jövő héten Magyarország, ugyanis jelentős események és az erősember sport neves személyiségeinek jelenlétével fognak zajlani erőemelő és erős ember versenyek.

A hétvégén az erős emberek Prémium Liga versenysorozatának 4.állomása Siófokon debütál. A Scitec Muscle beach hétvégi rendezvény keretében pénteken kamionhúzó versennyel melegítenek 5 kategóriaban az indulók, majd szombaton 12 órától feszül a feladatoknak a prémium erősember sorozat 12 legerősebb indulója, közöttük is a szombathelyi Gadó András, aki szinten jó szereplésben bízik. A kétnapos rendezvényen tiszteletét teszi az Erősember sport egyik legendája, Zydrunas Savickas, aki díszvendégként és díjátadóként is közreműködik majd.
Savickas litván profi erősember versenyző, aki 4x volt a világ legerősebb embere, illetve 8x nyerte meg Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classic világversenyt.
Nagy megtiszteltetés és esemény lesz a hazai versenyzők számára az ő jelenléte, ami a szombati versenyen egy plusz motivációt, többlet loketet fog adni a versenyzőknek.
A legenda a Prémium Sport és Manegement ZRt. meghívására érkezik hazánkba és már a hét közepén ellátogat a Budapesten zajló fekvenyomó Európa-bajnokságra, amelyet a Kongresszusi Központban rendeznek.
Augusztus 2-7 között nem kevesebb, mint 27 ország 852 sportolója mutatja be fekvenyomó tudását.
– Ha pedig Siófokon jár valaki, akkor ne felejtsen el az Aranypartra eljönni augusztus 6-án, szombaton 12 órakor és szurkolni nekem, hiszen 5 versenyszám vár rám, ránk. Megméretjük magunkat klasszikus kamionhúzásban, rönknyomásban, koffercipelésben, izlandi keresztcipelésben, lesz Conan kör és kőgolyó pakoló sor is. Szurkoljátok ki nekem a minél jobb helyezést – kérte honlapunkon keresztül a szombathelyi Gadó András.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!