Ismét élettel telik meg hétvégén a dartsozók számára kialakított terem a Haladás Sportkomplexumban. Kisebb szünet után rögtön két rendezvényen is szurkolhatnak a nézők vagy csatlakozhatnak azok, akik próbára szeretnék tenni tudásukat. Először pénteken, augusztus 5-én este fél héttől a Magyar Darts Liga nyugat-dunántúli régiós versenysorozatra kerül sor.

A lebonyolítási rendszernek megfelelően idén három helyszínen bonyolítják le a játéknapokat. Gógánfa és Körmend után ismét a vasi megyeszékhelyen ragadnak nyilat a versenyzők. A tét a fordulónkénti elismerés mellett az év végi részvétel joga az országos döntőn. Ehhez viszont a legjobb 10 között kell végezni, ami elég komoly próbatétel elé állítja a főszereplőket.

Augusztus 7-én, vasárnap pedig már a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület saját rendezésű versenysorozatának, a Goldfisch Darts Open ötödik játéknapjára kerül sor. Az erőpróba névadó szponzorának köszönhetően legmagasabb, 130 vagy afeletti kiszállóért extra díjazásban részesül a sportoló. Ez korábban több versenyzőnek is sikerült.

A négy fordulót követően jelenleg 88 ponttal Dobos Dávid áll az élen – aki a korosztályos válogatott meghatározó tagjává nőtte ki magát. Második – klubtársa – Kámán Lehel, aki a felnőtt nemzeti együttes bő keretét erősíti és elsőszámú cseréjének számít. Minőségben tehát a nyílt versenysorozatban sem lesz hiány, érdemes lesz kilátogatni a helyszínre. További részletek a www.szdcse.hu weboldalon.

Magyar Darts Liga – Nyugat-Dunántúli régió
2022. augusztus 5. (péntek) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

*

Goldfisch Darts Open – 5. forduló
2022. augusztus 7. (vasárnap) 15:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!