Az idei nyár egyik slágerének számító sportága a srandröplabda, amely egyre több embert mozgat meg. A Szombathelyi Termálfürdő területén kialakított pályák kifogástalan minőségűek és a Termál Kupákon is bizonyította, hogy szép lassan kinövi a teret résztvevői létszám tekintetében. Augusztus első hétvégéjén pedig valamennyi korosztály bizonyíthat a szervezőknek köszönhetően.

Gondos és alapos előkészületet követően három napos rendezvényre kerül sor a Termálfürdőn. Augusztus 5-én ismét Bedőcs György Emléktornára csábítják az utánpótlás korosztály képviselőit. A szervezők ugyanis a közelgő alapozás és felkészülés előtt szerettek volna lehetőséget biztosítani a legkisebbek számára is a versengésre. Emellett az öregfiúk is megmérkőznek egymással.

Szombat-vasárnap pedig ismét Kovács “KOKÓ” Tibor Emléktornára kerül sor, amely sorrendben már a 22. alkalom lesz. Első napon a férfi és a női párosok mezőnye csap össze a végső győzelem reményében. A rendezvény zárónapján pedig a vegyes párosok is pályára lépnek. A nyári időszak kiemelt erőpróbájának köszönhetően telt ház várható mindkét emléktornát illetően.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!