Az elmúlt hetek, hónapok során egyre több amatőr futballcsapat csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amely Kovács Jenőhöz és baráti köréhez kapcsolódik. Gőczi Dominik és Farkas László is Duchenne-féle izombetegségben szenvednek, akiknek az életminőség javulását szolgáló kezelésekhez járulhattak hozzá az adományozók. A népszerű felhíváshoz pedig azóta számtalan válogatott futballista is csatlakozott.

Ennek jegyében rendezték meg szombaton a Jótékonysági Focitornát, amelynek a sportliget adott otthont. A rendezvényen a két fiú is jelen volt, de tiszteletüket tették ismert labdarúgók is. A Halmosi család mellett Király Irma, Schimmer Szabolcs és Sebestyén Péter is a jó ügy mellé állt. Akárcsak azok a csapatok, akik a pályán összecsaptak a többi sportbarát alakulattal.

A felnőttek mezőnyében hét együttes bizonyíthatott. A Falco, a Szikla, a Vasi Meteor, a Sé, a Wanted FC, a Classic és a Haladás szurkolói csoportokból verbuvált együttes színvonalas találkozókkal szórakoztatta a nézőközönséget. Látványos megoldásokból és szép gólokból sem volt hiány. Ugyanez a megállapítás igaz volt a legkisebbek mérkőzéseire is.

Ráadásul a szülői buzdítás miatt nagyobb volt a lelátói hangulat is. A megye valamennyi kiemelt sportegyesületének utánpótláscsapatainak növendékei léptek pályára így, a Haladás, a Király SE, a Kőszeg, az Illés Akadémia valamint a Sárvár korosztályos együttesei bizonyíthattak. Ami viszont mindenki szívének kedves volt, a nap végén több mint 500 ezer forint gyűlt össze a felajánlásokból. Szép volt fiúk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!