Spanyolországban folytatja pályafutását Keszthelyi-Nagy Rita, a világ egyik legjobb vízilabdázója, a magyar válogatott csapatkapitánya. A 30 éves klasszis a közösségi oldalán vasárnap jelentette be, hogy nyolc év után távozik az UVSE-től és a CN Mataro együttesénél folytatja pályafutását.
“Köszönöm a felejthetetlen nyolc évet, és összesen azt a tizenhatot, amit itthon tölthettem a legjobb körülmények között és a legjobb uszodában a világon. Köszönöm az UVSE-nek, hogy döntésemet megértették és elfogadták. Vár rám egy új kihívás, ahol szeretnék megfelelni leginkább a saját elvárásaimnak, és majd újult erővel szeretnék ismét hazatérni” – fogalmazott a játékos.
Keszthelyi-Nagy Rita a magyar válogatottal tavaly sportágtörténeti bronzérmet nyert a tokiói olimpián, majd júliusban ezüstéremig vezette a csapatot a hazai rendezésű világbajnokságon. A nemzeti csapattal 2016-ban Európa-bajnoki címet, háromszor pedig bronzérmet nyert, mint ahogyan a 2013-as világbajnokságon is a dobogó alsó fokára léphetett fel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!