Már a legutóbbi hétvégén megkezdődött a férfi élvonalbeli futsal bajnokság alapszakasza. Az újonc Nyírbátor legyőzte hazai környezetben a Rubeola csapatát 4-1 arányban és ezzel átmenetileg a tabella élére is ugrottak. Hétfő este, egy gólzáporos találkozóval a Haladás is megkezdheti a pontok gyűjötgetését, amely ráadásul címvédőként vág neki a 2022/2023-as szezonnak.

A több mint másfél hónapon keresztül tartó felkészülés remekül sikerült a szombathelyi futsalosok számára. A nyáron tovább erősödött a vasi klub kerete, hiszen minőségi brazil légiós mellett magyar válogatottban is számításba vett játékossal egészült ki a már meglévő együttes. Tavaly a nemzetközi porondon is remekelt Juanra Calvo alakulata, amely idén szeretne még egy lapáttal rátenni a teljesítményükre.

Erre minden lehetőségük meg is van, hiszen a bajnoki nyitányon az a Kecskemét látogat a vasi megyeszékhelyre, amely a felkészülés során barátságos találkozókat játszott a zöld-fehérekkel. Bár messzemenő következtetéseket nem szabad ezekből levonni, de tény, a Haladás idén is az elsőszámú favorit a bajnoki aranyéremért zajló versenyfutásban. Hétfő este pedig következik az első lépcsőfok…

Haladás VSE – ScoreGoal Kecskemét Futsal
2022. augusztus 15. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!