Kicsit több, mint két hónapos szünet után kezdődött meg a férfi futsal NB I-es bajnokság új, 2022/2023-as szezonja. A nyitányon a címvédő Haladás hazai környezetben lépett pályára a győzelem reményében. A Kecskemét azonban nem bizonyult kellemes ellenfélnek és a találkozón többször is megszerezte a vezetést, ráadásul hiába került hajrába, sikerült pontot szereznie az alföldi alakulat.

A szoros menetrend miatt sokáig nem pihenhetnek a szombathelyi futsaljátékosok, hiszen pénteken újabb nehéz feladat vár Juanra Calvo tanítványaira. Dróth Zoltánék Veszprémbe látogatnak, ahonnan szeretnének győztesen távozni. Ehhez pedig a hétfői mérkőzésen mutatott pontos támadójátékra lesz szükségük. Biztosra pedig még így sem mehet a vasi alakulat, hiszen egy vérbeli riválisról van szó.

A Veszprém gárdája a nyáron alaposan átalakult, de nem lehet azt állítani, hogy meggyengült volna. Gerencsér Antal személyében pedig még egy ex-szombathelyi támadóval is megerősítették a keretüket. Az eredményességre sem lehet panasz, hiszen a csapat a nyitófordulóban Nyíregyházára látogatott, ahol 5-1-re győzte le az újonc riválisát. Nagy kérdés tehát, hogy pénteken mire megy egymással a Hali és a Veszprém?!

Veszprém Futsal – Haladás VSE
2022. augusztus 19. – 18:30
Veszprém, Március 15. Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!