Nyár végén valamennyi szakosztályban és egyesületben beindul az élet. Alig akad olyan klub, amely az elmúlt hetek, hónapok során versenyt versenyre halmozott volna. A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület pontosan ilyen, hiszen kiemelt erőpróbákon vettek részt a sportolók. Honi és nemzetközi versenyeken kiváló eredményekkel rukkoltak ki a versenyzők, akik közül többen ismét hazai környezetben bizonyíthatnak.

Ekkor bonyolítják le ugyanis az SZDCSE saját szervezésű és lebonyolítású erőpróbáját a Goldfisch Darts Opent. A nyolc állomásos sorozat ezúttal a hatodik etappal folytatódik, ráadásul bárki csatlakozhat, így újonc próbázók is nyilat ragadhatnak. Persze akadnak majd komoly hiányzók is, akik Szolnokon állnak tábla elé, ahol országos csapatversenyt bonyolítanak le a hétvégén.

Ennek megfelelően Dobos Dávid biztosan kihagyja a nyílt versenysorozat újabb állomását. Az Open sorozat összetett ranglistáját vezető fiatalmeber közvetlen üldözői így nagy lehetőség kapujában állnak, hogy faragjanak tekintélyes hátrányukon. Ráadásul a legmagasabb kiszállóval kirukkoló versenyző külön elismerésben részesül, ami tovább növeli a rendzvény vonzerejét.

GOLDFISCH DARTS OPEN – 6. forduló
2022. augusztus 21. – 15:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!