Az NB I/B-s SZKKA csapatának felkészülési programjáról már több alkalommal beszámoltunk. A bajnoki rajt előtti edzések, felkészülési meccsek, és tornák véget értek, ma elrajtol a pontvadászat, amelnyek az SZKKA szempontjából legfontosabb célja, hogy azonnal visszajusson az élvonalba.

A Komárom a pályaválasztási jog felcserélése következtében érkezik ma Szombathelyre. A délután 4 órakor kezdődő összecsapás előtt Pődör Zoltán vezetőedző nyilatkozott az esélyekről.

XXX

A hétvégi bajnoki rajt előtt a belvárosi Fórum Étteremben rendezett sajtótájékoztatón mutatta be a nyilvánosság előtt az új, 2022/2023-as szezonra készült mezét az SZKKA. A mezbemutató sajtóeseményen a szponzorok képviselői mellett a csapatkapitány, Pődör Rebeka, Dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnök, Dr. László Győző sportért is felelős alpolgármester, valamint Pődör Zoltán ügyvezető vett részt.

Az SZKKA ügyvezetője elmondta, a klub nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt hónapokban, ennek ellenére a régi szponzorok mellett új támogatók is beálltak az egyesület mögé, így kiterjedt, széleskörű összefogással valósíthatják meg céljaikat.
A Szombathelyi KKA tiszteletbeli elnöke, Dr. Hende Csaba is megköszönte a szponzorok a klubot övező összefogását.

– Köszönöm én is támogatóinknak, hogy a klub mellett állnak. Az elmúlt hónapokban meglepetten tapasztaltam, hogy milyen komoly tevékenység folyik a klubnál, a profi sport működtetése milyen körültekintést, szakértelmet, figyelmet és iszonyatos munkát igényel. Őszinte csodálattal figyeltem a klubvezetés munkáját. Büszke vagyok a csapatra is és biztos vagyok abban, hogy ha kitartunk, összekapaszkodunk a csapat körül, akkor elérjük céljainkat, amelyek közül első helyen jelenleg az NB I-be való visszajutás áll. Köszönöm a jelenlévők áldozatkészségét és hogy a társadalmi szerepvállalásukat kiterjesztették erre a csapatra – fogalmazott Dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnök.

A régi és új szponzorok mellett Szombathely városa is biztosította támogatásáról a klubot.

– Egy sportcsapat akkor tud igazán sikeres lenni, ha a város azt magáénak érzi és erre az SZKKA igencsak jó példa. Olyan közösség áll mögötte, ami a város lakóiból, a szurkolókból és a helyi vállalkozások jeles képviselőiből is áll. Példaértékű az SZKKA klubmodellje, hiszen ami több lábon áll, az mindig stabilabb és ez a társadalmi szerepe, szerethetősége miatt is fontos faktor. Amíg ilyen elkötelezett csapat áll az SZKKA mögött, addig van okunk a bizakodásra. Azt kívánom, hogy legyen végre egy normális évünk, amikor a játékosok játszanak, a szurkolók szurkolnak. Hajrá SZKKA, hajrá Szombathely – üzente Dr. László Győző, a város sportért is felelős alpolgármestere.

A Szombathelyi KKA mezszponzorai: Vulcano Energia, Gravitáció Kft., Kozma Szerszámáruház, Galambos Logistic Kft., Jola csoport, Trend Optika csoport, Luce Innocente Kft., Step Kft., Volvo Alpok Autó, Clear ’97 Kft., Frisss.hu

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!