A TFSE elleni döntetlent követően egy hosszabb út várt Sziffer András tanítványaira. Némiképp tartalékos összeállításban látogattak el Szigetszetnmiklósra, ahol szerették volna megszerezni a szombathelyiek első győzelmüket. A Tihanyban komoly ponfonba beleszalató KISÉP Futsal pedig a csorba kiköszörülésére készült, így nagy csatát ígért az összecsapás.

Nem is kellett csalatkoznia a kilátogató nézőknek, akik az első két percben két hazai gólnak is örülhettek. ELőször Csegedi, majd Nagy Roland villant, Soronics pedig tehetetlenül nézte, hogy a labda a hálóban kötött ki. Ezután viszont rendezte sorait a vasi alakulat és nemcsak mezőnyben, hanem helyzetek számában is jobban muzsikált. A 8. perc végén pedig a nyomás góllá érett – Puhr találatával szépített a Hali.

A hátralévő időben jobbára a kiegyenlített játék zajlott a pályán, azonban a vendégek közel álltak az egyenlítéshez. Hiába azonban a jó játék, elég volt egy kisebb megingás és Tősér révén ismét kettőre nőtt a csapatok közti különbség. Szerkezetet váltott a szombathelyi klub és egyetlen perc alatt kiegyenlített – mindkét alkalommal Dobány volt eredményes.

Az utolsó percekre felfokozódott a hangulat és a 37. percben gyors gólváltásra került sor. Bár mindkét együttes nagyon szerette volna megszerezni a győzelmet jelentő találatot, erre nem került sor, így igazságos pontosztozkodással ért véget a derbi. A Haladás II. ezzel a döntetlennel továbbra is veretlen, igaz 2 szerzett pontjával jelenleg a tabella 8. helyén áll.

KISÉP Futsal Szigetszentmiklós – Haladás 4-4 (2-1)

Haladás: Soronics – Knizs, Kiss P., Vincze, Vidák.
Csere: Németh K. – Novák, Dobány, Dobos, Puhr, Kovács M.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Csegedi (1′), Nagy R. (2′, 37′), Tősér (25′) illetve Puhr (9′), Dobány (29′, 29′), Novák (37′)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!