A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban az 5. forduló küzdelmei zajlottak le a mögöttünk hagyott hétvégén.

Jegyzőkönyvek

Több jó sorozat is megszakadt az 5. játéknapon: az eddig remekül menetelő Szentgotthárd a tavalyi bronzérmes Celldömölk otthonába látogatott, a hazai alakulat pedig megmutatta igazi arcát, és könnyedén, ilyen arányban is megérdemelten húzta be a találkozót.

Nem csak a gotthárdiaknak okozott csalódást a hétvége, hisz az eddig hibátlanul menetelő répcelakiak is megbotlottak Vasváron, ahol korán hátrányba kerültek, de végül sikerült egyenlíteniük, több gól pedig nem született.

A címvédő otthonában is folytatta győzelmi sorozatát a Király SE, akik Halmosi vezérletével 2 góllal bizonyultak jobbnak a Sárvárnál.

Szintén idegenben, szintén két gólos győzelmet aratott a Haladás-Zanat gárdája Rábapatyon.

Kettőre nőtt a Szarvaskend győzelmi szériája: a Sárvár ellen aratott hazai siker után ezúttal Csepregről is sikerült elhozniuk a 3 pontot az újoncok csatáján.

Megszerezte második gólját a szezonban a Bük gárdája, ám a Jánosháza otthonában ez sem ért pontot számukra.

Izgalmasan alakult a Körmend és a Táplán összecsapása, a vendégek a 46. percben megszerezték a vezetést, ám a körmendiek a 85. minutumban kiegyenlítettek. Mikor már úgy tűnt, hogy a találkozó vége pontosztozkodás lesz, az utolsó pillanatban megvillant a Táplán, és nagyon fontos három pontot érő gólt szerzett.

Nem mindennapi végjátékot hozott a Söpte – Vép találkozó. A vendégek esélyeshez méltóan 4 gólos vezetést szereztek, ám az utolsó percekig küzdő hazai alakulat 5 perc alatt 3 alkalommal is betalált a hajrában, ám végül az egyenlítésre már nem futotta erejükből.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!